Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Aku Bukannya Gila Game



salam ,
Menurut perkara di atas , saya bukan seorang yang gila game ... Ish , ape yang aku mengarut nih ??Ah lantaklah,
Ikram sebenarnya suka ada benda yang orang lain ada . Itu lah ini lah , asalkan orang ada , ikram pun mesti nak ada . Apa yang ikram maksudkan ialah PS2 . Tau tak PS 2 tu apa ? Takkan tu pun kena bagitau .. haihh , mintak pertolonan encik google . Nampaknya sia-sia sajalah ikram beli PS2 masa raya tahun lepas . Bukannya suka main pun . Main sekali dua je untuk tahun ni . Tu la kau ikram , menggatal sangat nak beli apasal . Duit tu kau guna untuk makan kan bagus . Baru buncit perut kau .. ngahahah . Ikram tak tau lah macam mana la orang yang boleh mengadap kotak hitam tu selalu . Best sangat ke hah .. Ikram main 10min pun dah bosan .. Game pulak semua nye yang lama-lama . Tapi bila ikram tengok orang main XboX memang feeling .. haha ..
Adakah ikram akan beli XboX pada raya tahun ni ??? Itulah persoalannya ..

6 comments:

ateyn said...

err...ikot napsu incik ikram ney~
baek pegi je uma mmbe maen puas2..
ta paya beli
tu aa taktik yg ateyn salu gne
lme2 da mlu na pegi, ta maen agi dah~
hahaha

neway thanks for followin'~

nabilah abd rahman said...

kalau rasa tak kan guna better jangan beli..nanti buat rugi duit je...

Ikram said...

ateyn : uishhh .. sean segan .. ahah
nabilah : hahhh , akan ku praktikkan

Panthera Tigris said...

Macam ni lah, bagi aje dekat aku PS2 tuh. Habis cerita :)

Ikram said...

hafiy : hahhh , dalam mimpi sajelah

zaim said...

huhuh.. sng2 ko beli je ipad lagi bagus.. ape da.. kuang4

Link Exchange