Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Lesen Kereta , Siapa Patut Bayar ?

salam ,

ok , entry ni Ikram nak cerita pasal lesen kereta ... Sekarang ni mesti ramai kawan-kawan yang baru habis SPM sibuk nak ambil lesen ... Kaya la pakcik-pakcik dan mak-makcik yang bukak sekolah memandu tu kan ? ... Ikram pun dah survey harga untuk lesen kereta .. Majoriti > Rm800 untuk lesen kereta .. Tu tak termasuk yang amik lesen motor sekali .. Mesti nak dekat Rm 1k ... Nasib baik la Ikram dah amik lesen motor tahun lepas ... So, sekarang tinggal untuk kereta je ..

Persoalannya disini , siapa yang patut bayar untuk ambil lesen ni ? ... Adakah duit simpanan kita sendiri atau parents ? .. Ikram ada hantar mesej dekat kawan-kawan yang dipilih secara rawak ..
Kandungan mesej yang Ikram hantar ialah

' KAU AMBIL LESEN KERETA SIAPA BAYAR ? '
ok , mari kita lihat apa yang mereka reply .. Ikram dah printscreen ...









ok , sampai disini sahaja .. sekadar berkongsi ..
wasalam ...

2 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

i gune duit mama. :D

Ikram said...

haa ,
majoriti cakap duit 'mama' daripada 'papa' ..

Link Exchange