Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

PnStoberi's Sedondon Raya Contest by PUANSTOBERI

SYARAT-SYARAT :


* Buat satu entry utk contest ini DONE
* Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog DONE
* cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload DONE
* tinggalkan link di ruangan komen DONE
* tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu DONE
* nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe FOLLOWED
* sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010. DONE

Gambar raya sedondon ...

 nota ringkas :
ni gambar raya tahun ni ye .. 2010 ..
ikram ( sebelah baju pink tu , yang pakai spec )
lebih dari sorang yang pakai baju sama , kiranya sedondon la ye pn stoberi ye ... 

3 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

good luck ye :)

Hariz said...

Wow.. semoga berjaya bro :)

New Entry ProfHariz
Siapa Maher Zain?

PUANSTOBERI said...

ye..sedondon tu ikram. Dun wori. Penyertaan diterima. Nantikan resultnya tak lama lagi :))

Link Exchange