Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Bini Keempat aku !

haa ,
aku dah ada empat bini .. korang caya tak ? ish2x , betul ni ...
erm , bini aku yang keempat bernama DIGI PROMISE LB ..

kuang kuang kuang !

alhamdulillah ,
dato' nuffnang mesti sayang giler kat aku .. huaa hua2x ..
perasan je lebih ..
harini , check2x , terus nampak buffered yang baru .. daripada digi .. huh ..
thanks digi !

Ikram buat entry ni bukan untuk berlagak , but untuk berkongsi @ memberi semangat kepada blogger lain untuk sama-sama mengorat dato' nuffnang ni ..

ape yang penting ?
kerjasama jawab soalan survey seikhlas hati .. jangan buat fraud click .. dato' marah tau !
Kalau dah ada iklan nuffnang  , setia dengan dia .. jangan curang ..

Ikram rase tu je tips - tips yang boleh dipraktikkan ..

okeh .. byuebye !



*awak bini keberapa ? huahuahua

8 comments:

aSmiDar said...

waaa..tahniah..:)

Ikram said...

terima kasih ..

Zairie Husin said...

best nye.. aku dah lama xdapat LB.. nuff slalu bg ss je... huhu.. tp bersyukur.. tp nak LLLBBBBBBB... hahaha

Ikram said...

haha , rajin-rajin jawa surveyy

Istianah Zaid said...

aik ? dah keempat dah ? Hehe :D

Ikram said...

haha , bini alam maya ..

Istianah Zaid said...

aha, bagus. cukupkan kota empat ==' :)

Ikram said...

alahai ..
kuota istianah oii ..
haha

Link Exchange