Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Aku benci angry birds yang ada B*** tuuu

hai guys ,

korang kaki angry birds tak ? Rugilah kalau tak layan .. Best kutt .. err , actually ikram layan angry birds RIO ..  aku menyampah main angry birds yang biasa tu , sebab aku menyirap dengar bunyi babi .. HAHA . Kalau yang RIO dia guna burung dang monyet jee .. best wow .. Yang tak tahannya , baru semalam download harini dah game over .. Kalau nak sambung kene bayar ..  ciss .. Biasalah lah kan , dah boring , layan jelah burung marah tuu .. hmm.. Kat bawah ikram masukkan printscreen ..



2 comments:

BRBOB said...

aq suka + benci angry bird..
tralalalalalaa

Ikram said...

aha , kau dah layan bunyi oik oik

Link Exchange