Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

salam blogger ,

entry kali ni Ikram nak join segmen yang telah dianjurkan oleh Encik Ben Ashaari ... Beliau memang tidak asing lagi di mata para blogger di Malaysia ni ..

Antara syaratnya ialah :
  1. Header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
  4. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
  5. Siapa orang kuat blog korang tu ..
  6. Angan angan terhadap blog tu ..
  7. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
  8. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
  9. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
  10. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..

1. DONE

2. DONE

3. Ikram dapat nama blog ni secara spontan je .. Hampir sehari jugaklah memikir untuk menamakan blog ni .. Secara kebetulan pada masa tu , Ikram tengah tengok satu dokumentari kat History Channel *kalautaksilap , masa tu dia tengah cerita pasal perang dulu dengan sekarang .. Lepas tu ada satu ayat yang digunakan iaitu ' Misi Mereka' ... Ikram amat tertarik dengan ayat tu.. Then pada malam tu jugak Ikram decide untuk menamakan blog ni Kisah Disebalik Misi Mereka ... 

4. Maksud nama blog ni ? Ntah la , rasanya tak ada maksud .. 

5. Semua pembaca setia blog ni merupakan orang kuat untuk blog ni .. *thumbsup

6. Kalau bercerita angan-angan untuk blog ni memang tak dapat dikira .. Tapi yang paling Ikram meng'angan'kan,
blog ni tersenarai dalam semua blog yang ada di dunia ni .. haha *tinggikan angan2x ikram ? .. hehe

7. Ikram rase Ikram takkan tukar nama blog ni .. Ikram memang rasa selesa menggunakan nama ni ..

8. Kalau boleh , Ikram nak iklankan blog ni di semua website rangakaian televisyen dan radio seperti TV3,HOTFM .. *kalau boleh

9. Blog yang wajib disinggah semestinya blog encik Ben Ashaari  .. Kenapa ? sebab setiap kali singgah je Ikram akan nampak bilangan visitor naik mendadak .. Ikram memang selute dekat encik Ben Ashaari ..

10. Saya suka blog saya kerana blog saya merupakan tempat untuk berkongsi maklumat dengan blogger dan pembaca yang lain  ...

No comments:

Link Exchange