Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Kicap Pon Kena Copy ?

salam ,
korang dah tengok kat berita tadi ? Ikram ingatkan baju , seluar , dan kasut je orang minat nak copy ..
Rupe-rupenya kicap pon dah kena copy .. Mengikut video yang dirakam semasa polis merampas, mereka merampas kicap Habhal's .. Alaaa , yang cap kipas udang tu ..
Maknenye , kita perlu berhati-hati la sekarang ni . Kalau nak beli kicap , better beli di shopping complex ..
wasalam ..

2 comments:

fatihahnur ♥ said...

Ahah yeah. Memang macam tak percaya je. Ada kicap tu jenama ABC, ada yang tiruan punya AEC. Perghh, yg cap udang ni pun ada tiruan punya ? :O

Ikram said...

Haha ,
Kicap ABC ? huih .. tak penah jumpa pon ..
Dalam rakaman tu nampak kicap kipas udang ..

Link Exchange