Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Hampir Putus Harapan Dengan Nuffnang ...

herm ,
sebenarnya Ikram dah hampir putus harapan dah dengan 'mesin duit' ni .. Almaklumlah , nak dekat 3 bulan tak layan nuffnang dan tak update blog ni .. Selalunya setiap bulan akan ada je buffered earning yang baru .. Malangnya dah takde .. Ingatkan sampai situ je la earning yang ikram dapat hasil blogging ni ..

Taapi,
Alhamdulillah , lepas Ikram dah mula update blog 2 hari lepas , pagi ni dapat buffered lagi .. Bukan 1 , tapi 2 ..
Secara keseluruhannya , Ikram dah dapat 12 buffered earnings .. *Bukan niat untuk berlagak , tapi nak bagi semangat kepada blogger yang baru tu untuk meneruskan mengupdate blog ..

Thanks ye http://nuffnang.com.my sebab bagi lagi earning ..

3 comments:

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

waduh.. jelesnyerrr...

Ikram said...

aish ..
tak perlu nak jelez .. ramai kat luar sana yang dapat lagi banyak dari yang Ikram dapat ..
Apa yang kita perlu lakukan .. cuba sedaya upaya untuk mengikut tips yang dikongsikan oleh blogger yang lain .. InsyaAllah akan dapat ..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nuffnang memang sukar diramal. Yg penting teruskan minat berblog.

Link Exchange