Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Jom jalankan kempen 'SAY NO TO CLICK FRAUD'


salam blogger ..

Ampa ada nampak benda baru kat blog ikram ni ? kalau tak nampa tu , cepat-cepat la pi check mata ampa tu .. hhaaa

entry kali ni ikram nak ajak ampa semua untuk jalankan kempen say no to click fraud .. Ikram tak minta duit pun , ikram just nak ajak ampa semua untuk letakkan banner say no to click fraud .. Bukan apa , masih ada lagi blogger yang menyalahgunakan nuffnang ni ... Depa suka main klik-klik , dengan niat untuk orang akan klik depa punya pulak .. Terus terang ikram nak habaq kat ampa , ikram takkan balas klik ampa tu ..

Kita kenalah gunakan dengan cara yang betul , kalau ampa betul-betul berminat dengan iklan tu , ampa klik la , ni ampa main-klik-klik untuk naikkan earning .. Kalau ampa nak tau , nuffnang sekarang boleh kesan sapa yang suka menggedik klik-klik , depa boleh dakwa ampa kat mahkamah tau .. So, nasihat ikram kat ampa supaya jangan salhunkan nuffnang ni ye .. Ikram tak tujukan kepada sapa-sapa , entry ni adalah umum ..


* Kalau ampa berminat nak letak banner ni , ampa boleh letak , ikram tak marah .. Kalau tak minat, diam-diam jela .. haha

1 comment:

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

Link Exchange