Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Ini Hali Ada luck maa ! *berguling-guling

salam blogger ..

'tuah ayam nampak dikaki , tuah manusia siapa yang tahu '
hahahahahahahaahaaha ,
sorry ye kalau ikram gelak melebih-lebih eh .. bukan apa .. sebenarnya ikram tengah excited giler ni , mengalahkan orang menang nombor ekor .. haha .. tadi ikram nak balas jejak semua pelawat  blog ikram .. then klik la kat mikaille .. tup tup .. ikram terkejut giler bila tengok bilangan visitor 2881 ..
Kenapa pulak ikram terkejut , mane tak nya , visitor ke 2881 akan dapat KAV 2011 secara percuma ..
hahah



Ikram memang dah lama tau yang diorang akan bagi kav 2011 secara percuma kepada pelawat ke 2881 .. tak sangka pulak jadi milik ikram .. haha ..
alhamdulillah ..

                                                              bukti printscreen ...


6 comments:

Mikaielle said...

Tahniah yea....Printscreen sudah diterima...Activation code menyusul kemudian yea...

http://kasperskyhijau.blogspot.com/2010/10/jackpot-dari-kasperskyhijau.html

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

hohohohoooo hebat....

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

mimie said...

haaaaa.gile weh .ikram bagi aku lah .hahaa

nur said...

tahniah2.. erk
ALL IN ONE

♥cutebabygirl♥ said...

tahniah bro~ :)

krole said...

wuahhh tahniah ikram...bestnyeee..jeles ni ngeee~

Link Exchange