Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Kaspersky 2011 murah !

salam ,
ok , kali ni ikram nak bercerita tentang internet security . Dengan kata lain keselamatan jalur lebar ..
haaa , komputer ampa ada internat tak ? Kalau takda memang ampa bohong .. Kenapa ikram kata ampa bohong ? Sebab ampa bukak blog ikram ni guna apa ? mesti la internet kan .. Tak kesah la ampa buka guna phone atau seangkatannya ..

Okeh , jika kita bercerita tentang komputer , mesti ampa terfikir pasal antivirus kan ?? .. Haa, komputer sape takde antivirus ? angkat kaki ! .. *pegi install sekarang .. Bukan ape , antivirus ni untuk jaga kesihatan komputer ampa .. Takkan la ampa je makan sedap2x .. bagi la komputer ampa makan *antibiotik jugak supaya tak kene sebarang penyakit ..

ok, sebenarnya ikram nak promote satu site ni , dia jual kaspersky product .. Harganya tak payah cerita .. memang murah .. ampa tak caya ? nah ! http://kasperskyhijau.blogspot.com/
ikram pun guna kaspersky internet security 2011 .. interface memang cun ..


wasalam ..

4 comments:

Mikaielle said...

THanks Ikram...be our 2881 visitor.Nanti boleh dapat Kaspersky Free pulak.hee....:-)
Ape pun thanks for this post...:-)

Ikram said...

haa ..
ikram akan sentiasa skodeng ..
mane la tau ada rezeki

zEeQa ~ aJiE said...

saya pun guna Kasper 2011 ! :)

Ikram said...

guna lah ..
recomanded

Link Exchange