Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Pemenang Duit Raya Urgent



kepada pemenang sila sms details ke 0176168071
dan
kepada yang menyertai terima kasih kerana menyertai 


Selamat Hari Raya Aidilfitri

21 comments:

nur said...

kreatip siap wat video bagai.. congrats to winner

Miza Yusof said...

y first word "beyond creative"
tahniah pada pemenang :)

Miza Yusof said...

my first word "beyond creative"
tahniah pada pemenang :)

nurita zakaria said...

haha... even me x mng..
tp rasa ikram ni kreatf la..
umum winner smpai wat vdeo....p

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

alamak! cam ne kita tak nampak video/link buka video atau sewaktu dengannya???

Ikram said...

nur : saje je nak buat vid ..
miza: ramai lagi yang pro dan kreatif
nurita : tu vid yang basic je ... Dah tu je yang reti .. haha
safinaz : cuba bukak kat youtube.com , search 'pemenang duit raya urgent'

Sharif Asri Sharif Al-am said...

yehuuu enjoy... tahniah pada pemenang.. patutnya pastu ada wajah ikram muncul dgn baju raya, scara spontan berkata "dgn ini sya mengumumkan esok raya, ops.. umum pemenang.." ;)

aSmiDar said...
This comment has been removed by the author.
aSmiDar said...

hehe..ingat kan dah menang td..
kuang222..

well pe2 pon tahniah pada yg bertuah..:)
mmg kretif..
siap ade video bagai...
hehe

zuhanismohamed said...

wah..btl lah kreatif wat video..hehe..
anyway congrats to yang menang ni :)

nur rabiatul adawiyyah said...

tak leh nak bukak//yputube pon tak leh bukak..sape2 pon pemenangnye tahniahlah..

suzie rahman said...

glemer jp nama dlm list.tp xmng pon.

fatin hanani said...

wah sgt smrt :D hehehe
taniah pada yg mng :)

zEeQa ~ aJiE said...

nice video. :)
nway, tahniah pd pemenang.
after this, encik ikram silalah pilih pemenang ramai2 sikit ya!
hehe...

Azman Roslan said...

oh tidak... aku yang ke-2 tadi, heheh

haszuraidah ishak said...

creative!!

tahniah pada pemenang..

shidasyakirin said...

best2 siap ada video..
congrats kepada yg menang!!

Aimaduddin said...

Huhhuhuhuhhuhu...
Aku Dpt Angpow Raya...
Tq Bro...
Leh Shopping Baju Anak Den lg...

Aimaduddin said...

RM50 tuhh angpow nye....
Pasni buat lg bro..
huk3x...

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

sape menang ye?ternet slow la nak loading video tu..huhuh

Ikram said...

pemenang AIMADUDDIN
duit raya sebanyak rm50.00

Link Exchange