Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari

syarat-syaratnya yg tersangat la simple.

1. Mestilah seorang blogger wlw pun dok kat over d sea ibu terima=)) - Ikram blogger Malaysia

2. Jadi follower kepada blog Adam Hifdzan... hehehe... bertambah la kawan2 ibu nnt=)). - Follower 237
3. dlm entri mesti ader gambar anak yg sedang beraksi di stereng keta... tp pastikan keta tu tak bergerak eh... al maklumla today kan da start cuti... sumer nak balik kg... so aper kater snap gambar anak u olls skali=)) umur anak dlm lingkungan 0 bulan - 5 tahun..... - Gambar ada kat bawah , anak buah ye .. boleh tak ? Ikram belum kawin lagi ... hehe

- tak kisah nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- tak yah citer panjang2... just nak gambar anak yg comel sajer..
- tag 3 org teman2 yer... the more the marrier=))

3.copy banner giveaway pada sidebar dan link kan terus pada entri Adam's 1st Besday GA by ZuraZari - Done

4. tinggalkan url entri penyertaan korang di bahagian komen di entri giveaway ni.. beserta ID follower yer..DoNe

5. tarikh tutup penyertaan: 10/10/2010



 nama : muhammad alif irfan
status hubungan : anak buah
umur : 4 tahun ?bulan


tag list
http://angahsayang2314.blogspot.com/
http://shima-alisya.blogspot.com/ 
http://ejanblog.blogspot.com/ 

5 comments:

zurazari said...

entry reviewed yer...
comel la dak tue...

tq for joining=))

Ikram said...

cute ? Haha ,

AngahSayang2314 said...

alamak angah kena tag ke???? kwang..kwang...kwang... eh wajib ke????

Ikram said...

kalau nak buat buat lah .. saje nak tag

SHIMA said...

alamak,daku kena tag lor...tq3

Link Exchange