Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Blogwalking dengan mudah ...

  • Widget ni memudahkan korang blogwalking sebab ada list blogroll kat situ
  • Blogwalking dengan widget ni boleh dapat point, point tu nanti boleh guna untuk benda lain. Pendek cerita, lagi banyak point = lagi banyak trafik
  • Benda ni bukan autosurf, atau apa-apa yang menyalahi undang-undang syarikat pengiklanan (Nuffnang, Innity & Advertlets). Basically ianya adalah blogroll widget yang menggalakkan blogger blogwalk di samping dapat faedah-faedah lain. Segala klik ke link blog adalah manual
  • Ada program referral. Oklah kalau korang ni rajin buat kerja2 networking ni
  • Sebagai blogger yang start dengan blogwalking dulu, aku percaya widget ni boleh membantu korang cuma tak payah taksub sangatlah, kontent blog still kena jaga. Kalau buat blog lepas tu trafik datang secara widget macam ni pun tadak guna. Anggap widget ni sebagai alat bantuan tambahan, bukan keperluan
Register blog korang untuk widget ni. Just isi email, nama, URL blog dan settle. Copy code yang dia bagi dan letak widget tu letak dalam blog, seeloknya berdekatan shoutbox.
Cara penggunaan:
  1. Blogwalk melalui widget yang terdapat di blog korang atau orang lain. Widget akan detect IP korang dan kasi point untuk blogwalk tu
  2. Point boleh digunakan untuk menebus wang tunai atau trafik ke blog
  3. Dapatkan referral seramai mungkin. Lagi banyak referral, lagi banyak point korang dapat dari referral.
  4. Untuk membolehkan korang dapat point dari referral, setiap hari kena klik minimum 2 link dari referral. Selepas itu point barulah point hasil klik referral akan dimasukkan ke akaun korang
* Korang isi dekat sidebar aku tu , then copy code and paste kat profile korang ..

2 comments:

suka_haha said...

xleh masuk kat tempat borak2 lak hehe

IkramAfiq said...

dah update tempat borak borak tu .. :)

Link Exchange