Tekaan Nujum Pak Belalang

IP

Kenangan Terindah !

hahahaahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahah
*gelak sambil berguling
aku x sangka kawad tahun ni , SCOUT 66 PETALING kembali merampas gelaran JUARA .. haha, ayat x leh blah.
mane tak nya, setiap kali latihan yg dtg pon xpenuh, then waktu lthn main2 ...
Pastu bile tgk unit BSMM and KDT Polis , setiap kali lthn senior dorg dtg membantu , yg ktorg ni dua kali jea senior ktorg dtg, first abg zul, then abg chong YZ and mierul shabir ..
Tp, dgn adanya bantuan @ komen pn azriwati ,cik nik azfar, and pn anum , akhirnya ktorg berjaya merampas semula kejuaraan .. and kpd budak2 yg involved kawad or yg membantu , aku berterima kasih sgt. Korg mmg  x menghampakan aku .. aku pon x sangka korg bole buat baik mcm tu .. so, tahun depan korg kekalkan auu . jgn bagi unit lain rampas kejuaraan yg kita pegang ni ..
Thnx , kpd 'abg kerani' thnx coz bg smgt pd hari terakhir ktorg  training uhhh ..
akhir sekali aku harap setiap kali perjumpaan kita semua bole berkumpul sbgai ahli pengakap 66 .. Kalo bole aku nak semua bekas pengakap 66 ada skali .. mesti best ouhhh kalo ramai yg dtg setiap perjumpaan ...
Btw, maybe ni la kenangan terakhir aku bersama scouts .. maklumlah , ni tahun last kat skola ..

'SEKALI BERPENGAKAP TERUS BERPENGAKAP'

3 comments:

nashue said...

pergh,ayat kau bai tak boleh blah...semagat habis...weyh,aku dok belakang sekali tak sangak aisam nad yang lain serius nak mati...sumpah gler,dorang tak buat silap langsung,,

IkramAfiq said...

haha ..
naseb baik x buang dorg an .. HAHA

fatihahORY (: said...

yeayyyy!
menang menang!
happy dia ~

Link Exchange